De Kaasmakerij

 

De kaas gemaakt op Kaasboerderij aan de Linge is échte Boerenkaas. Deze wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd van de melke die afkomstig is van eigen koeien. Deze koeien mogen zoveel als mogelijk buiten grazen. Hierdoor heeft onze Boerenkaas een heerlijke streekgebonden smaakt. Deze wordt immer bepaald door het klimaat, de plaatselijke grondsoort en het daarop groeiende gras.

 

Boerenkaas; daar zit smaak aan!

 

Het belangrijkste verschil tussen Boerenkaas en alle andere Goudse kaas is de grondstof, de melk. Deze wordt niet verhit, waardoor alle smaken bewaard blijven. Onze Boerenkaas heeft daardoor een volle en romige smaak. Doordat onze melk niet wordt verhit gedurende het productieproces, blijven alle delicate smaken bewaard.

 

De kaas gemaakt op Kaasboerderij aan de Linge is échte Boerenkaas. Deze wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd van de melke die afkomstig is van eigen koeien. Deze koeien mogen zoveel als mogelijk buiten grazen. Hierdoor heeft onze Boerenkaas een heerlijke streekgebonden smaakt. Deze wordt immer bepaald door het klimaat, de plaatselijke grondsoort en het daarop groeiende gras.

 

Boerenkaas; daar zit smaak aan!

 

Het belangrijkste verschil tussen Boerenkaas en alle andere Goudse kaas is de grondstof, de melk. Deze wordt niet verhit, waardoor alle smaken bewaard blijven. Onze Boerenkaas heeft daardoor een volle en romige smaak. Doordat onze melk niet wordt verhit gedurende het productieproces, blijven alle delicate smaken bewaard.